Нi

Твоя Анюта
Солодкий біль, підкріплений думками
На серці свіжа рана. Не болить
Колись боліло. Тижнями, роками
Пройде і це. Без сліду. Тільки мить.
А ти любив? Боліло? Розумієш?
Я все одно не вірю. Вибачай.
Спасибі, що підтримав, що жалієш
Хоч знаю, що тобі мене не жаль.

16.03.11