МРIЯ

Марина Бурдалёва
          Я є дерево,
            Монументально i тихо,
             Я стою при дорозi i завжди повз мене ваш путь.
               Не хвилює нi що, омене мене радiсть та лихо,
                I лише пам"ятаю, що щось-то хотiла забуть...