Невiдправлений лист

Игорь Белый 3
Ох неня ми не бачились вже тиждень.
Та ні – дванадцять днів. Це так багато…
Отож – у цю неділю буде свято
Я сам його влаштую – я приїду!

Не смійся мамо! Так мені вже сорок…
Вже трохи більше та не в віці справа,
А в тім що твоя посмішка яскрава
Мені потрібна. Як тоді – в дванадцять.

Ще трішки почекай…  Неділя скоро!
Я знаю як це важко – вже несила!
Приїду – розповім куди носило
Мене моє життя.   Дванадцять літ…