I знов зима, i знов морози

Юля Блюсович
І знов зима, і знов морози,
Сніг зачаровує гіпнозом,
Так, ніби, й літа не було:
Тепло, що було, те пройшло.

І знову вітер, знов кургани.
Це вам не літні урагани.
Зима прийшла тепер до нас,
І про Різдво згадати час.

І знов колядки, знов сніжки.
Зима накрила всі річки.
Вона прийшла, бо час такий -
Час новорічний і легкий.

І знов зима, і знов морози.
Ми все ще ходим під гіпнозом.
Це час казковий і хмільний.
Зима надворі, Друже мій!

з 13 на 14.11.2011р.