Стослiзно звернусь у молитвi до Бога...

Тамара Ненчина
Стослізно звернусь у молитві до Бога,
Почує від мене і розпач, і біль.
Каміннями вистлана доля-дорога,
Бо ти покохати мене не зумів.

Бажала до тебе достукатись - марно.
Не зглянувся зовсім і не пригорнув.
Блукала з бідою своєю - примара,
Від себе, здалося, мене відштовхнув.

Приборкала душу і серце змирилось.
Роки притупили і стерли мій гнів...
В страшнішому б сні мені не наснилось,
Що ти … розумів, поважав
                і ЛЮБИВ...