Диво

Татиана Коноваленко
Він прийшов у мій сон на світанку,
переплутавши наскрізь думки.
І на одязі мріли серпанки,
яскравіючи: Ось, Він Такий!
З-під волосся засмучені очі
промовчали про щось головне
і розвіяли сумніви ночі;
Він за мить ошелешив мене.
Я у темряві Диво узріла
і не відаю досі, чому
Світлий Образ в рожевому Білий
показався мені крізь пітьму…