ГИМН. Казначейський

Тамара Ненчина
               
1.Казначеї - це однодумців команда.
Зорке око ДЕРЖАВИ ми нині.
Наш досвід і розум зумів об"єднати
Квітневий Указ Президента країни.
            Приспів:
Казначей - це професія гідних.
Казначей - кожен день на вустах.
Казначей - своїй справі не зраджуй,
Сильні крила розправ, наче птах.

2. Казначеї - надійне сплавляння
Контролера, а також банкіра,
Фінансиста життєве призвання,
Це - наснага та творчиї крила.
              Приспів.
3. Казначейські безсонніЇ ночі...
Відданість свята такій нелегкій справі.
Без цього не буде скарбниця повной
І менше стане коштів у державі.
               Приспів.
4. Наша рідна країна твердо стане на ноги.
Забезпечить всім гідне, надійне життя.
Казначеї державні завжди готові
Будувати, творити свое майбуття.
                Приспів.