15 рок в промайнули, як один...

Тамара Ненчина
15 років промайнули, як один.
Ідею втілено в важливій справі.
Вагання й сумніви всі відійшли...
Залишилось: потрібні ми державі!

Держказначейство створене й живе.
Вивчає, творить, пропонує. Вволю
Питання ставить.Звіти подає.
Надію має на достойну долю.

Софія Івченко. Назаренко. Захарова.
Ці прізвища знайомі ПОЛТАВЩИНІ.
У казначейських витоків стояли ви.
Служили вірно неньці-Україні.

І потайки ми молимось в душі,
Звертаючись з молитвою до Бога:
Творіння наше - К А З Н А Ч Е Й С Т В О – бережи!
Хай буде світлою його дорога!               

(До річниці 27.04.2010г.)