Не просто

Татиана Коноваленко
Не все так просто, як здається:
Не просто сніг, не просто сміх,
Не просто завмирання серця,
Не просто посмішка для всіх.
Не все так просто. Я не можу
Відмовитись від простоти!
Так складно: ти на щастя схожий,
Яке ніколи не знайти…