Щастя

Татиана Коноваленко
Коли народжується щастя,
Прийми його в свої обійми,
Коли народжується щастя,
Життя чекає перепон
І хоче вже його украсти
Та мокрими зробити вії,
Коли народжується щастя,
Тремтить життєвий камертон.
Воно ж беззахисно-тендітне,
Немов дитина, - ніжне-ніжне,
Здивовані великі очі,
Руде волосся майорить…
В снігах байдужості розквітне,
Чоло похилить, як підсніжник.
Спинись! Душа крізь вічність хоче
Його відчути хоч на мить…