Метелик

Лилия Аль
Ми  сьогодні  на  "Ви".  Обпікають  стривожені  очі.
 Ще  не  час,  зачекай.  Я,  звичайно,  подам  тобі  знак.
 В  животі  десь  шалено  маленький  метелик  тріпоче  - 
 Ти  спіймай,  якщо  зможеш,  а  я  підкажу  тобі  -  як...

 Не  спіши.  Ще  так  довго  чекати  кінця  і  Великого  Суду,
 Можна  встигнути  двічі  на  спір  полічити  зірки.
 Я  покаюся  потім,  пізніше.  Сьогодні,  звичайно,  не  буду.
 Гей,  метелику,  може,  здаємся-таки?..