Кохаю тебе до безтями...

Тамара Ненчина
Кохаю тебе до безтями,
За серце ніжне, надійне, м"яке.
Тебе прикладу я до рани,
Вона зникне навіки, бо заживе.

Ти сили мені неземні додаєш,
З тобой королевою себе відчуваю.
Мене на надійних руках по життю несеш.
Ти кохаєш мене, тебе я кохаю.
 
19.01.2011г.