Хай рiк новий додасть всiм сили...

Тамара Ненчина
Хай рік новий додасть всім сили
До нових звершень приведе.
У наших, казначейських справах
Хай професійність ще зросте.

А служба наша рік від року
Стоїть міцніше на ногах
І розуміється в податках,
Кредитах, пільгах, векселях...

Хай труд на благо НЕНЬКИ-МАТИ,
Звеличе душі всіх людей,
Добра і щастя вам бажаю,
Побільше визначних ІДЕЙ.( Грудень, 1996 р.)