У нас з тобою доленьки не склалися...

Тамара Ненчина
У нас з тобою доленьки не склалися,
Молюсь, щоб нашим діткам повезло.
З тобою ми ніколи не кохалися,
Не кожному це у житті дано...
                ***
Мені здається, що все це наснилось.
У сні я побувала, як в ... раю.
Прокинулась і начебто прозріла.
Я йду до тебе...Довго-довго йду...      
               
23.10.2010. 11:00.