Пишу вночi, складаю своi вiршi...

Тамара Ненчина
Пишу вночі, складаю свої вірші,
Душі так хочеться скоріш на волю...
Бажаю, щоб почув і щоби вийшли
Із серця кращі почуття й слова любові.

Щоб не пропали почуття ці марно.
І душу ще комусь могли зігріти.
Вважаю не мине моє життя бездарно.
Бажаю палко всім кохати і любити.