Частенько в думах повертаюсь...

Тамара Ненчина
Частенько в думах повертаюсь у дитинство.
В своє рідненьке, на Одещині, село.
Там мамине розсипалось намисто...
Мені так легко й затишно жилось.

Я в колі кращих друзів по дитинству.
Були всі рівні по достатку, небагаті.
І інколи, коли на мить замислюсь,
Готова душу їм віддать свою по краплі.

(03.02.2011г.)