Натхненниця

Тамара Ненчина
Ні, не твоя вона тепер натхненниця.
І прірва проміж вами  пролягла.
З»явилось зло в її житті – біда-суперниця.
К минулому немає вороття.

Пиши свої вірші ти в іншім ракурсі.
Натхнення черпай десь на стороні.
Вона від тебе мала лише капості.
Її ти втратив, втратив назавжди.                               
  (25.03.2011г.)