До тебе хочу

Наталя Мазур
 В осінню  ніч  крокую...  Тихо  в  парку...
 Тьмяніють  ліхтарі  вздовж  огорожі.
 Крізь  хмари  місяць  заглядає  в  шпарку,
 Блищать  зірниці  на  намисто  схожі.

 На  вежі  б'є  годинник  знову  й  знову...
 Рахую  пошепки:  п'ять,  вісім,  десять.
 Пригадую  розмову  телефонну,
 Думки  літають  десь  у  піднебессі...

 Ти  так  далеко  і  мені  самотньо...
 Холодний  парк,  шумлять  тихенько  віти.
 Вперед  крокую  крізь  нічну  безодню,
 До  тебе  хочу,  ніде  правди  діти.


 07.11.2011р.         20:42

 Подільські  Товтри        Сатанів