Життя не може бути лише...

Тамара Ненчина
Життя не може бути лише білим,
Воно, скоріше, різнокольорове.
Буває радісним, щасливим, милим,
Коли кохаєш і живеш в любові.

Сторінку чорну швидше я гортаю.
А білу прошу: "Почекай, не йди!"
Частенько білу фарбу придбаваю:
Перефарбую чорну назавжди.

20.04.2011г.