Вiдчувай

Ксения Авангардная
Ти не знаєш моїх думок, здогадуйся.
Ти не знаєш моїх почуттів, пишаюся.
Просто вважай, що мені байдуже.
Просто вважай, що було не так все і гаряче.
Ти диктуєш мені свої правила.
І бісишся, що їх не дотримуюсь.
Від бігу твоїми слідами утримаюсь.
Не така, як всі інші. Я зовсім неправильна.
У нас межі чомусь не встановлені.
І друзі із нас чомусь не отримались.
Погляди на тебе й на мене поновлені.
І від правди я чомусь знову утримаюсь.
Ти не знаєш моїх думок, здогадуйся.
Ти не знаєш моїх почуттів, пишаюся.
Просто відчуй, що мені боляче.
Просто відчуй, що все і досі так гаряче.