Навчив

Ксения Авангардная
мене ти навчив бути собою,
я не хочу йти чужою тропою,
я хочу з тобою жити мов уві сні
і щоб тебе батьком звали діти мої.

твоя мила посмішка на устах
така, що вже сниться мені уві снах.
контакт, телефонні розмови в гудках,
цілунки при зустрічі знесли давно мені дах.
я тону в твоїх зелених очах.
і із сотні тисяч впізнаю твою я ходу.
я інша душею, я це тобі доведу.
за дурниці шалені мене ти, любий, пробач.

мене ти навчив бути собою,
я не хочу йти чужою тропою,
я хочу з тобою жити мов уві сні
і щоб тебе батьком звали діти мої.
мене ти навчив з усмішкою жити,
цінувати миттєвості, від них шаленіти,
я дякую долі, що дала зустріти
тебе із твоїм серцем відкритим.

я інша душею, я це тобі доведу.
за дурниці шалені мене ти, любий, пробач.