Все одразу 10. 09. 2011

Айрис Кипер
****
Замість їжі - чай і вода,
Замість радості - чіясь *біда*,
Замість сну - розмови до ранку,
Замість сексу - сон на світанку,
Замість турботи про когось близького,
Лише робота й та не обв`язково...

*****
Холодно и мерзнут руки,
Очень мерзнут, до костей.
На душе тепло как-будто,
Я горю в огне страстей...

Ветер листьями играет,
Их швыряя по земле.
Ну а мне тепло так стало,
Как однажды феврале...