Озираюсь я на власнi, прожитi лiта...

Тамара Ненчина
Озираюсь я на власні, прожиті літа.
Душа моя прагне нового наповнення.
Кожним, на старті, ставилась заповітна мета,
По ходу життя, відбувалось ... оновлення.

Все було: і через тернії до зірок.
Як птиця-фенікс з попелу і до вирію...
Найкращий, важливіший з життя урок:
Зберегти душу живою. Залишивши її вільною.

(10.03.2011г.)