Прощай, любовь-ненастье...

Людочка Самойлова
«В осінній подих гаю,
Ти чув моє «кохаю»…
«Люблю» в ответ звучало,
В мечтах и снах качая.
И SMS приветы
Летели без ответа…»
«Та я тобі дзвонила,
Щоб відчував, що милий!
Я і тепер сумую
У снах тебе цілую…»
«Ты вдалеке скучаешь,
И встречи нашей чаешь.
Нет встречи. Опустело -
Влюбленность отлетела»
«Мій біль – моє кохання,
Чекаю розставання.
Пророчить карт колода
«Бувай» твоє холодне…»
«Прощай, любовь – ненастье,
Прощай, желаю счастья…»