Ти

Татиана Коноваленко
У час, коли ніхто нікому
не каже в темряві: я тут,
коли на хвилі перелому
не знайдено потрібний кут,
коли доймає шепотіння,
і, Боже, не чиєсь – твоє…
Коли життя здається тінню,
згадай, не забувай: ти є.
Є почуття, бажання, мрії,
є і падіння, і політ…
У час, коли ніхто не гріє,
ти є!
        А в тобі – цілий світ…