Якщо втрачу тебе, то соб не пробачу...

Тамара Ненчина
Якщо втрачу тебе, то собі не пробачу.
Лише кохання - сенс мого життя.
Погіршується настрій, коли тебе не бачу,
Жаль, у минуле не буває вороття.

Лише думками світлими і чистими,
І душами, що спромоглися зберегти тепло.
Серцями молодими, променистими
Приходимо у рідне, на Одещині, село.

(12.03.2011г.)