Муза з Укрiни завiтала...

Геннадий Сивак
Світанок долі.

Муза з Украiни завiтала
Ангелом припала до вікна,
Мудрими думками привітала,
Усміхнулась ніжно, як весна.

Строфами дзвінкими заспівала,
Місяченько над вербою спав...
Як світанок долі зустрічала,
Ще світився зіроньками став.

А слова влягалися в рядочки,
Мов на вишивані рушники,
Все про ті зворушливі віночки,
Та дівчат закоханих стрічки.

Муза з України завітала,
І полів пшеничних кольори
З долею мені подарувала
Ніжної липневої пори.

Автор  Геннадій  Сівак.
липень 2004 року.