Як важко

Николай Прохоренко
Як важко жить лише думками,
Немов би ти частина тих думок,
Лише у сні нема різниці між словами,
Руками можна доторкнутись до зірок.

Лише у сні, тобі усе доступно,
Все неймовірно просто, бо це гра,
Коли прокинешся, не буде чутно,
Чарівною мелодії добра...