Мое ти - життя

Тамара Ненчина
Боляче, прикро і гірко,
Коли не кохають тебе.
Запираючи душу у клітку,
Кажуть:"Вибач, все пройде, мине."

Не вірю! Не згасне миттєво.
Не хоче душа в "нікуди" вороття.
Ти - доле моя незбагненна,
Моє ти - життя
                

 (10.03.2011г.)