Осiннiй Медвiн у персонах альтернативний погляд

Антонина Спиридончева
Якщо хтось слідкує за репортажами з літературних ярмарків на провідних новинно-літературних сайтах, то не міг не помітити: нам щоразу, від Медвіну до Медвіну, від Медвіну до Львівського форуму у фотозвітах показують одних і тих самих персон, зірок - як вони проводять автограф-сесії, сидять на стендах і посміхаються, п’ють каву за столиками, як вони готують якісь страви за екзотичними рецептами на "літературній кухні" тощо...

Проте книжковий ярмарок - подія значно ширша, в ній беруть участь набагато більше авторів, ніж це показують репортажі. І хто потрапить в об’єктив і на сторінки сайтів, залежить авжеж не від таланту, цікавості чи творчих успіхів авторів, а виключно від їх стосунків із "піар-машиною", яка вже набрала обертів на українському літературному ринку.

Тому я вирішила зробити альтернативний "Осінній "Медвін" у персонах" - репортаж з того самого Медвіну, але показати тих цікавих талановитих авторів, яких в упор не бачать серйозні об’єктиви (бо ж літераторів багато, читачів мало, на всіх не вистачить :-) )

Я фотографувала тільки гуртові музично-літературні читання в рамках 14-го книжкового ярмарку Медвін. Це цікаво тим, що з одного боку на сцени потрапляють досить відомі у творчих тусівках автори, а з іншого - туди не затусовуються "розкручені зірки". Ось такий цікавий прошарок літераторів... Знайомтесь!

Оскільки тут неможливо розмістити фотографії, то дивіться продовження публікації, тобто сам фоторепортаж за адресою: http://h.ua/story/344096/

Також учасники музично-поетичних читань "Київ ПОЕТажний" можуть переглянути мій фотоальбом (значно більше фото) за адресою:
Усім бажаю приємного перегляду!