Ворх вешин ворх седа

Зура Итсмиолорд
Малх чубузаш хилларг доьда.
Буьйс т1ейогг1аш б1овнаш къега.
Пет1имат-зезаг тийжа
Дахаран бохамаш ца ловша.

Б1овнан чиркхаш  ж1онгли хоьхкаш
Сан ойланашах седа хуьла.
Хьан кийра багош  безам кхуьа...
Мел  ч1о1га тоьхна и лазар суна.

Хин т1адамашца стигал йоьлха,
Седарчийха б1овнаш лепа.
Гуйьренаш а б1астеш йоьха.
Аьхкен ловзарш 1анбух  доьда.

Ворх вешин ворх седа хилла
Сан дахар а  сирла дакха.
Ча такхийна тача хилла
Хьан безаман некъ соьх хирбу.