Восени...

Минлыва
Чомусь восени відчуваєш гостріш
Біль,радість, перейми втрати.
Чомусь восени переймаєшся більш
Що скажуть, хто гляне, благатиме...

Чомусь восени сум серпанком вкрива
Думки-мрії-події
Чомусь восени часто-густо нема
Віри, надії..