Вiршик

Андрей Владимирович Нестеров
Та хто в житті ішов без болю,
хіба він жив?
Хто милувався лиш собою,
чи він любив?

Хто зміг всього себе віддати,
лиш той кохав.
Хто через біль пройшов і втрату -
життя пізнав.
20.07.2011