11 11 11

Куропаткина
у мене ластівки жили під балконом
ми майже не розмовляли
і майже були незнайомі,
я тільки й знала, що перед дощем
вони полюбляють літати,
не питала ніколи, чи важко їм жити,
і напевно вже пізно питати,
чи страшно їм
помирати