Лiсова мозаiка

Наталя Мазур
 Ліс  причаївся.  Вчора  з  падолисту
 Створив  мозаїку  і  вкрив  долівку.
 Рудий,  крислатий  клен  схилив  голівку,
 На  горобини  дивиться  намисто.

 А  граб  свої  гофровані  листочки
 Розмалював  вогненно.  Кольорові
 Як  прарорці.  Тріпочуть  у  діброві,
 В  повітрі  витанцьовують  таночки.

 Туманом  сиві  гори  оповито.
 Пихатий  чорний  крук  сів  на  гілляку.
 У  дзьобі  жолудь.  Раптом  з  переляку
 Зронив  його  і  каркнув  сумовито.

 Іду  по  стежці.  Ліс  стоїть  стіною
 Виготовля  картини  феєричні.
 Красуня  осінь  в  сумі  ностальгічнім
 Своїм  мовчанням  ділиться  зі  мною.


01.11.2011р.                18:55
Подільські  Товтри                Сатанів