Чи люблю я тебе ти питаeш?

Прокопенко Юрий
Чи люблю я тебе ти питаєш?
Так, без тебе мені не прожить.
Так, я дійсно безмежно кохаю,
Моє серце давно не мовчить.
Воно тільки про тебе говорить,
Воно хоче тебе розбудить.
Хоче ніжно вуста цілувати
І миттєво в безодню летіть.
Кожен день тебе, зіронько, бачу,
Кожен день я на тебе дивлюсь.
І в думках промовляю: „кохаю”,
І в думках я за тебе молюсь.
А тепер в довгождану хвилину,
Вмить до тебе з зізнанням звернусь:
Я лелію тебе, мов перлину,
Я для тебе весь світ оберну.
Чи люблю я тебе ти питаєш?
Так, до тебе, як човен пливу.
Так, я дійсно безмежно кохаю,
Лиш тобою на світі живу.

        9.03.2000 р.

Зображення взято з http://www.segodnya.ua