новор чне

Любочка Беляева
Маленька мрійниця Алінка
До новорічної ялинки
Старанно пісню готувала,
Щовечора її співала.
Щоб, коли прийде Дід Мороз
З великим міхом подарунків,
Подивуватись довелось
Не тільки мамі та бабуні,
А всім у їхньому садочку.
Маленька мрійниця спідничку
Допомагала вишивати
І пластилінові грибочки
У кошик почала складати.

16.11.2011