Real name

Екатерина Пыхова Лис
I don't know what I am,
Today I forgot my real name.
It's very easy to make a mistake
In this page of life, which I sometimes take.

My life is full of time to fly,
But much more time I pass in cry.
It is unhappy life, but so I am.
And never I remember real name...