Що ж робить...

Валентина Пащенко
Чернобильці вимагають більшу зарплатню, якщо їм її дати,то більшість тих, кого вони рятували, буде за межею бідності...

Що ж робить і як тут бувать,
Їм хоч є за що вимагать.
А слуги народу  не вимагають,
Самі тисячі собі назначають.

І вже зовсім не стільки, чернобильці як,
Із суми такої нападе переляк.
Кого ж таки більше: чи перших, чи інших?
Ну й арифметика в країні в нас вийшла.

Хто ж, скажіть, до бідності нас з вами веде?
Чи та правда на Землі хоч колись буде?
Ох і запитаннячко, відповідь хто зна?
Ти, народе, у слуг своїх не питай дарма!