Ради этого стиха прошел 18 км по родным местам

Мидуэй Арк-Рояль
На зиму осінь повертає
Із снігом випали дощі
Холодний вітерець гуляє
В снігу дерева і кущі.

Похмуре небо нависає
Немає сонця вже давно
І швидкоплинно день минає
Не світить місяць у вікно.

Нависла темрява над містом
У вікнах світяться вогні
Неначе в кольорах намисто
Здавалось всім воно тоді.

Холодний вітер розгулявся
Шумить, лютує за вікном
Мороз на шибках розписався
З вікна війнуло холодком.

Не треба з цього сумувати
Найдіть красу у цій порі
Вона вас буде зігрівати
Доставить радість дітворі!