Я знов у рiдному селi

Андрей Владимирович Нестеров
Я знов у рідному селі,
І бачу: час його змінив.
Там, де блукали ми малі,
Немає тих дитячих див.

І очеретом поросла,
Тихенька річка, що колись
Нам стільки радощів несла.
А гай? Як він змінивсь.

Уже немає тих стежок,
Що ми все бігали по них.
Усе, усе за кроком крок
Відчуло часу гіркий біг.
8.10.2001