Ти не така, як говориш про себе

Андрей Владимирович Нестеров
Ти не така, як говориш про себе,
Хай я і знаю про тебе не все.
Ти не кажи про погане, не треба.
Най його вітер кудись віднесе.

Те, що було, все тепер не важливе –
Ти не каліч тим минулим життя.
Мовиш: того не забути – можливо.
А як на мене, та пам'ять – сміття.

Ні, не кажи, що забруднено душу;
Може, це й так, ну, а може, і ні.
Всім тим словам я не вірити мушу!
Ні, не розказуй про себе мені.
29.11.1995