Я знов стою на перепуттi

Андрей Владимирович Нестеров
Я знов стою на перепутті,
Не знаю знов куди піти,
І знову мрії лихом скуті,
Знов біль, бо вже не поруч ти.

І знов мене життя ламає,
І я не знаю чи живу...
У кого, в кого я спитаю:
Це сон, чи все це наяву.
11.09.2005