Осiннiй сонячний зайчик

Наталя Мазур
Смуток  тихий  не  зник,  а    тримає.
Обійняв  і  стискає  біль  в  скронях...
На  простягнутих  мною  долонях
Зайчик  сонячний  відпочиває.

Скоса  він  поглядає  на  мене,
Витанцьовує  жваво,  грайливо.
Раптом  втих  і  відскочив  квапливо,
Застрибав  по  листочках  у  терни.

Звеселив  їх  своїми  слідами,
Далі  скочив  на  віти  тополі.
Я  кричу:"Забери  мої  болі!
Смуток  десь  заховай  за  ярами!"


03.11.2011р.              Сатанів                13:54