Туди, де ти, веде мене дорога

Екатерина Ефименко
Туди, де ти, веде мене дорога.
І не впізнати: правда там чи ні.
Ніхто не вчив дивитися під ноги,
Ніхто шляху не вказував мені.
Стаю на край, на самий на краєчок,
Стріляють мені в спину із землі.
І як не стрибнути - чекають мене в морі
Твої безстрашні білі кораблі...