нема мiсця

Твой Кай
І яка тепер різниця,
що ти мені досі снишся?
Досі цілуєш мене у вушко и щось шепочеш.

Наче ми досі разом і досі безтями закохані,
Якісь, ніби, гості непрохані
відриваємо від душі шматки,
І разом із серцем тягнемо нитки,
що так недоречно зачепилися,

В’їлися
         по самі кістки,

але ж ти,
          ховаєш свої думки

у далекі кутки
               свідомості,

якоїсь фантастичної повісті,

у якій мені
            немає
                місця.


19-20 листопада, 2011
19-20 ноября, 2011