Пiсня про любов до кави

Андрей Владимирович Нестеров
На серці мені тяжко,
Та що я зроблю?
Насиплю кави в чашку,
Окропом заллю.
Вона кров розігріє,
І та побіжить,
У голову вдарить -
Голова закипить.
Я люблю каву по львівськи.
А зранку на роботу,
Та важко вставать;
Одна мені турбота:
Де кави дістать.
Вона кров розігріє,
І та побіжить,
У голову вдарить -
Голова закипить.
Я люблю каву по львівськи.
Я дівчину кохаю,
Вона мене теж -
Та все я забуваю,
Як кави наллеш.
Вона кров розігріє,
І та побіжить,
У голову вдарить -
Голова закипить.
Я люблю каву по львівськи.
Бери горнятко, Ганко,
Окропом залий
Три ложки чайних, зранку
Зі мной каву пий.
Вона кров розігріє,
І та побіжить,
У голову вдарить -
Голова закипить.
Я люблю каву по львівськи.
2004г.