Команда Ваша, в сфер казначейства...

Тамара Ненчина
                "Без ваших дум і рук,
                Без вашого завзяття,
                Без відданності..."
       


Команда Ваша, в сфері казначейства,
Повинна стати "кузнею" ідей.
Для казначейства ІВЧЕНКО - скарбничий,
А для скарбниці - Перший казначей.  (01.12.2005р.)               

(Івченко Софія Петрівна - перший казначей Полтавщини.)