Зорi, як очi коханого...

Тамара Ненчина
Зорі, як очі коханого,
Усміхненно дивляться з неба.
Я загадаю бажання...
(Для себе нічого не треба.)

Дай людям поменше клопоту.
Гідне, красиве життя.
Хай будуть вони неполохані,
Надійного їм майбуття.

Діток розумних, слухняних,
Віри у завтрашній день.
Кохають хай до безтями,
Зробіть це, зірки, для людей.

18.12.2010 02:00.