здалося, що я тебе знаю...

Тамара Ненчина
Так, здалося, що я тебе знаю,
Кожну рисочку, нібито, пам"ятаю.
А коли придивляюсь до тебе пильніше,
Розумію: у нас із тобою не вийшло.

Помолюсь я за тебе,
Помолюсь я за себе...
І нічого в житті мені більше не треба,
Лише сонця, повітря і синього неба.

(16.12.10г. 23-00)